Nyt alkaa olemaan kaikki vaihtohommat kondiksessa kurssihommia lukuunottamatta. Tänään kävin hakemassa kv-koordinaattorilta learning agreementin (eli siis se missä on kirjotettu ne kurssit mitkä otan vaihdossa ja mitä kursseja ne vois korvata täällä Suomessa) ja kävelin sen jälkeen Kelaan. Kelan tädille vein lippulappuset vaihtohommistani, jotta saisin korotettua opintotukea. Täti kuitenkin oli hieman kärttyinen, eikä ymmärtänyt ettei minulla ollut minkäänlaista todistusta asumisvuokran määrästä. Tympiä jos sen takia tulee kieltäytyvä päätös. Damn! Valitettavasti en edes tiedä vielä missä asustelen, vaikka varausmaksu on jo maksettu. Toivottavasti sitä ei tarvi ulkona nukkua, kun perille pääsee.

Tulin kämpille ajatuksenani, että nyt laitan jenkkilään viestiä mitkä kurssit aion siellä ottaa. Taisin yhden kurssin löydää listasta ja minuun iski pienoinen paniikki. Muutaman paniikkiminuutin (30 min) jälkeen kurssit löytyivät, paitsi yhtä lukuun ottamatta. Valitettavasti en pääsekkään International Business Seminar -kurssille, jossa oltais lähdetty reissailemaan. Voisi vittuilessaan ottaa sellaisen kurssin, jossa lähdetään Ruotsiin huhtikuussa ;-D olisi hyvä soittaa vanhemmille, että "välimatkamme pieneni! Olen ihan naapurissa" Muutama liikunnallinen kurssi on valittu (näillä näkymin sulkapallo ja itämainen tanssi), jotten paisu aivan uskomattomiin määriin siellä. Olisi tympeää ilmottaa vanhemmille, että jään jenkkilään sillä en mahdu lentokoneeseen.

Hieman harmittaa, että opiskelelee liiketaloutta, sillä kun katselin noita kurssivaihtoehtoja niin siellä oli vaikka ja mitä. Esimerkiksi valokuvauskursseja, piirustus- ja maalauskursseja, viikinkien historiaa ... oooooooh. Välillä mietin, että mikähän ihme "markkinointi on se mun juttu" -ajatus mulla on joskus tullu päähäni. Tekis mieli valita vaan piirustus-, valokuvaus-, maalaus- ja historiakursseja. I want! Valitettavasti maailma on kylmä (kirjaimellisesti, mun kämpässä on todella kylmä) eikä aina saa mitä haluaa.