Asun tosiaan taman nelja kuukautta kamppikseni kanssa tammoisessa niin sanotussa kaksiossa. Meilla on hieman isompi tupakeittio-olohuone-sekoitus, makuuhuone (jossa molemmat nukkuvat) seka pesutilat. Olen luvannut ottaa kuvia tasta ymparistosta ja niinhan mina lupaukseni pidan.

Alla on kuva Spooner Hallista ja yhdesta sisaankaynnista. Tuo on itseasiassa ainut sisaankaynti jonka edessa saa polttaa. Tuo on se tupakkapaikkaovi.


Spoonerissa on kolme kerrosta ja jokaisella kerroksella on oma nimi. Meidan eka kerros on nimeltaan Tequila Sunrise. Kaikkien kolmen kerroksen nimet viittaavat drinkkeihin. Jotenkin koomista.


Meidan olohuonetupakeittiosekoitus. Kuvasta puuttuu meidan keittionpoyta, jossa on myos kamppikseni telkkari. Kuva ehka otettiin huonona hetkena, silla molemmilla oli hieman koulujuttuja ettei oikein kerennyt siivota. Mitapas sita turhaa peittelemaan, ollaan sotkusia ihmisia. Ylhaalla roikkuu kamppikseni pornohuivi.


Ja kuukuisa master bedroom. Kuvassa nakyy minun sankyni, matkalaukkuni, lappari ja urheilukenkani.. seka hieman vaatteitani. Hehee. Kamppikseni sanky on sitten ikkunan vieressa oikealla. Sankyni vieressa on joku mystinen ovi. En uskalla sita avata, mutta voin vaan kuvitella kuinka kuorsaukseni kuuluu kaytavaan. Siinako sitte kuuluu - voin aina syyttaa kamppista, ku seki kuorsaa.


Tietysti vessaa unohtamatta. Eikos ole ihastuttava..


Viela mielta lammittaaksenne, seka minun mieltani, rakas kenkakokoelmani. Mustat ja vaaleanpunaiset Converset ovat uudet tulokkaat kokoelmaani. Eipa sita tieda pitaako loppujen lopuksi ostaa uusi matkalaukku pelkille kengille... hope not.