Nyt ollaan tosiaan taallakin vietetty yli kuukausi. Kylla se aika vierahtaa nopeasti, silla tuntuu etta tulimme tanne ihan vasta. Joskus sita ei ymmarrakkaan kuinka se aika hurahtaa. Kohta on mennyt kaksi kuukautta ja ollaankin jo puolessa valissa. Kaksi viikkoa aikaa siihen, etta me lahdemme Chicagoon ja New Yorkiin. Hieman alkaa janskattaa.

Tyttojen kanssa kavimme tosiaan hieman juhlistamassa kuukausipaivaamme Remie's-baarissa.  Kahta kuukautta saammekin juhlistaa New Yorkissa. Aloittelimme hieman Suskin kampilla ja lahdimme siita sitten neljastaan kyseiseen baariin. Ostimme 7 dollarin megadrinksut ja vietimme ihan mukavan illan (vaikka muutamat baseball-pelaajat yrittikin saada naista itselleen). Drinkit olivat kylla aivan hillittoman kokoisia ja yksi riitti loistavasti illaksi. Ongelmaksi ehka syttyi se, etta juoma alkoi maistumaan hieman aklolle loppu illasta.

Alla olevassa kuvassa on tosiaan Emmi, mina, Kathrin ja Susanna.


Vaikka me taalla viikonloppusinkin kaydaan juhlimassa, ei elamamme pelkkaa juhlaa ole; pitaa meidan valilla kouluhommiakin tehda. Sain elamani ekasta palautettavasta esseesta 92/100 ja olin enemman kuin tyytyvainen siihen arvosanaan, varsinkin kun aihe oli niin helvatan vaikea. Seuraava essee onkin 1000 sanan kirjoitus bloggaajista, omista kokemuksista. Yllattavan nopeasti sain 1000 sanaa kirjoitettua, mutta sekin pitaisi viela tuutorilla tarkastuttaa.

Tana viikonloppuna me olimme auttamassa Jack Pine tapahtumassa. Jack Pine oli siis sleg dog race, jonka pituus oli 30 mailia. Siella oli kylla muuten erittain mukavaa (koirat olivat erittain innostuneita ja energisia), paitsi pikkuhiljaa alkoi palelemaan ja v-tuttamaan, kun ei oltu syoty mitaan. Kahdeksan tuntia ulkona syomatta, ei ole mikaan herkkutilanne, varsinkaan minulle.


(kuvassa mina ja Emmi avustusasuissa. Taustalla koiravaljakko)


(koiravaljakko ja kilpailija menossa lahtoviivalle)

Pitkan paivan jalkeen menimme Emmin kanssa koulle syomaan ja seitteman maissa menimme Suskin kampille hieman viettamaan iltaa. Pelasimme UNOa ja yhdeltatoista lahdimmekin Vera bariin, joka on Marquetin yokerhoista (tietaakseni vielapa ainut, jossa voi tanssia bilemusiikin tahtiin). Baari oli kyllakin aivan tays, mutta hauskaa kuitenkin oli.

Ensi viikon suunnitelmina on mm. menna katsomaan Air Band kilpailua, Stand Upia, jaakiekkoa ja ... tietysti myos kouluhommia pitaisi mukamas tehda.