Kuten viime kirjoituksessa jo mainitsin, lauantaina oli suunnitteilla etta pelataan beer pongia ja niinhan me teimme. Lahdimme Jamesin kanssa kaymaan Walmartissa kuuden maissa ja meika ostin 20 dollarilla olutta (18 olutta, Bud light Platinum .. alkoholia 6%), koska oon niin kiltti. JOkaiselle siis oli kuusi olutta, minun lyhyella matematiikalla. Puoli kahdeksan maissa laitettiin beer pong poyta pystyyn ja huudeltiin ihmisille, etta tulkaahan pelaamaan.


(Kuvassa James ja Devon)

Ekan pelin pelas James ja Devon vs. Emmi ja Sean. Meika tyyty kattelemaan ja juomaan olutta. Pakko myontaa, etta tuota pelia on myos ihan hauska katsoa, varsinkin kun meika on aika huono tuossa. Kun Spencer tuli huoneeseen, pelattiin hanen kanssaan Jamesia ja Devonia vastaan.


(Kuvassa mina, peliparini Spencer ja Talen tuli kattomaan meidan pelia. Kuten kuvasta huomaa, vakava peli on kyseessa)


(Kuvassa mina, peliparini Spencer ja Talen leikkii meidan iloista fanijoukkoa. Meika oli fiiliksissa ku oltiin johossa)

Mehan tietysti voitettiin tuo peli. Tuo oli tosiaan meikan elamani toinen Beer Pong peli ja samalla myos toinen voitto. Voitto ei kylla ollut minun ansiotani, vaikka muutaman kerran sain pallon kuppiin. Siita olen ylpea, etta sain pallon osumaan viimeiseen kuppiin joka on kaikista vaikein. H0h00! Pian Kendra ja Jessica liittyi seuraamme. Ne on kylla niin ihania ihmisia, oih.


(Kendra ja Jessica)

Kolmen oluen ja kahden pelin jalkeen oli aika lahtea keskustaan katsomaan meininkia. Mentiin eka meikan lempparibaariin Remie'siin. Tilasin yhden Jagerbom-shotin (jekkua ja energiajuomaa). Pian baarimikko tuli kahden shotin kanssa ja sanoi "7,70 dollaria". Totesin siihen vaan, etta "Tilasin kylla yhden... mutta voin mina ne molemmat ottaa". Sitten hinta tippuikin kaksi dollaria ja kaksi shottia olikin 5,70 dollaria. Annoin kuitenkin baarimikolle 7 dollaria, jotta voi pitaa loput tippina. Kiitti hirveasti, useaan otteeseen itseasiassa. Istuttiin Remie'sissa jonkun aikaa iltaa ja otettiin muutamat todistusaineistot sieltakin, mutta ne ei ole mitenkaan internetkelpoisia.

Kun olimme juoneet drinkkimme (tai oikeastaan muut, meikalle riitti ne kaks shottia mainiosti) lahdimme karaokebaariin. Karaokebaari nayttikin olevan keski-ikaisten ihmisten kantapaikka ja se oli ihan taynna. Tilasin jonkun hyvanmakuisen shotin ja se oli jtn 4 dollaria. Pian joku nainen tuli jutteleen ja kyseli mista olen kotoisin. Kun han kuuli, etta olen Suomesta han halusi valttamatta ostaa olutta ja han toitotti kokoajan, etta se on "Amerikkalaista olutta". Eipa siina. Kun baari meni kiinni, lahdimme takaisin Spooneriin ja menin Emmin kampille yoksi. Ajattelin, etta saa Devon ja James olla rauhassa.

Sunnuntaina herasin sitten pirteana kuin peipponen klo 12.