Torstai oli ilon paiva. Meikan tilaamat kengat ja laukku tuli. Paatin samantien ku tilasin ne zappos.com -sivustolta, etta nyt oli vikat nettiostokset. Koska tama Marquetti missa asustelen, on sen verran pieni paikka, ni tulee helposti shoppailtua sitten netista tavaraa, koska se on niin helppoa. Paketit tulee suoraan tuonne deskiin ja sun postilaatikkoon tulee semmoinen vaaleanpunainen lappu, etta sulleppas on paketti. Otat sen lapun ja meet siihen tiskille sen lapun kanssa ja saat paketin itsellesi.


(Ruskeat Converset, Musta-violetit Vansit ja laukku on Steve Madden-merkkinen)


(Koko kenkakokoelma ja taustalla kaksi uutta rakasta laukkuani. Musta ostettu Nykista)

Kuten varmaan huomaat, kenkakokoelmani on aika tennaritaytteinen. Minkas mina sille voin, etta rakastan tennareita? ja varsinkin se, etta Converset on niiiiin halpoja taalla. Kuvasa olevat nelja kenkaparia on tuotu Suomesta ja loput meika on mennykki shoppailemaan netista, paitsi Aldon beiget korkkarit lahti New Yorkista mukaan,

Paatettiin paivalla, etta lahetaa Susannan ja Emmin kanssa UpFrontiin syomaan ja sitte jaatais sinne viettamaan iltaa.Lahdettiin sitten siina kahdeksan maissa taksilla kyseiseen baari-ravintolaan. Meika tilas semmosen kana-sieni-pinaatti-sipuli-calzonen. Siihe tuli lisaksi Ranch-kastiketta. Nom nom.


(Meikan Calzone ja Ranch-kastike)

Ja Suski otti lohta, joka naytti kylla todella herkulliselta.


(Lohta, jonka paalla on sinihomejuustoa, pottumuussia ja parsaa)

Koska oli torstai, UpFrontissa oli juomatarjouksia. Sehan tarkoitti, etta Long Island Ice tea oli sen 4 dollaria. Koska meika oli maksanu taksin keskustaan, ni tytot osti sitte mulle samaisen drinkin, eli join niita sitten kolme.


(Mita tehda jos on kaksi long island ice tea drinkkia kasissasi?)

Pian bandi alkoikin soittamaan. Bandi soitti hieman semmoista Jazzhenkista reggaemusiikkia. Meika tykkas kylla ihan hirveesti. Oisin menny tanssilattiallekin jammailemaan, jos joku ois lahteny mun mukaan. Pian huomasinkin, etta tanssilattia olikin taynna rastapaita. Missahan lie nekin piileksii normaalisti, kun niita harvemmin nakee. Suski sanoikin, etta "Menehan kanssaveljestesi kanssa tanssimaan".


(Bandi nimelta The Macpodz)

Otin hieman videonpatkaa myos kyseisen bandin jammailusta. Harmikseni en saa lisattya sita tahan mitenkaan. Plah.

Kahdeltatoista lahdettiin kaymaan Remie's baarissa ja meika otti siella yhden shotin. Kello taisi olla kaksi kun olimme takaisin Spoonerissa Emmin kanssa. Menin sitte kaymaan kaverin kampilla, jutskailtiin yomyohaan ja sitten menin omille kampille nukkumaan. Tottakai seuraavana paivana piti olla hirvia paakipu. Syytan sinua Tequila.