Eka paiva Nykissa meni Suskin kanssa oikeastaan hotellissa sangyssa maaten ja katottiin kokkikanavaa. Yllattaen meille tuli hirvia ruokahimo, mutta onneksi Suski oli ostanu meille pussin poppareita. Niita sitte naposteltiin ja katottiin tolloa koko paiva.

Maanantaina sitte herattiin joskus seiskan maissa ja mentiin kahdeksalta hotellin aamupalalle. Aika koyhana se oli, mutta meika soi paahtoleipaa, munakasta ja kuppi kahvia. Tultiin sitte takaisin hotellille hieman viela meikkailemaan ja lehettiin sitte neljastaan metrolle. Emmi ja Joni oli jo sununtaina ostanu viikon metroliput, joten me ostettii nyt Suskin kanssa. Viikon metrolippu maksoi 29 dollaria, joka mun mielesta ei ole paha viikon rajattomasta matkustelusta metrolla.

Hypattiin sitte metroon ja jossain vaiheessa vaihdettiin metroa, jotta paasimme Time Squarille. Kun me lopulta sinne paastiin, ni voi ihana sita nakya! Rajattomasti mainoksia ja ihmisia. Heti ekana me mentiin vahamuseoon kattomaan julkkiksia ja ottamaan niiden kanssa yhteiskuvia. Sisaanpaasy makso oli noin 30 dollaria ja siina oli jotain nelja kerrosta. Me mentiin eka hissilla ylimpaan kerrokseen ja sielta sitte mentiin aina alaspain samalla tavaten julkkiksia.


(Robin Williams)


(Marilyn Monroe ja mina)


(Usher)

Vahamuseossa oli myos semmoinen kauhukaytava ja me mentiin sinne Emmin ja Jonin kanssa. Emmi ja mina pidettiin toisistamme kasista kiinni ja kiljuttiin ku hullut. Tietysti joka kiljunnan jalkeen revettiin nauramaan. Se siis oli semmoinen pimea kaytava ja valilla joku tyyppi tuli saikayttamaan meidat. Valilla tuli kirkas valo, ettei varmasti totuttu siihen pimeaan.

Vahamuseossa oli myos 15 minuutin pikakelaus Happy Feetista 4D versiona. 4D oli siis niinku 3D, laitettiin lasit paahan ja oli siistia, mutta se ylimaarainen D tuli siita, etta kun valas parskaytti vetta, meidan paalle myos tuli vetta. Oli ihan hauska kokemus.

Kun vahamuseo oli nahty, oli aika shoppailla. Heti ekana mentiin Forever 21 liikkeeseen, joka oli neljassa kerroksessa. Siella oli kylla paljon ihania vaatteta, mutta mulle tuli kroppaongelma: ei loytyny L-kokoja kaikista vaatteista, joten ei hirveesti loytyny sovitettavaa. Siella oli pieni isojen tyttojen osasto ja kokeilin sielta housuja. Ongelma: olen liian pieni isojen tyttojen vaatteisiin ja liian iso normaalien tyttojen vaatteisiin. Mukaan kuitenkin lahti yksi pitsipaita, punainen mekko, jossa oli pienia kukkia, huivi, aurinkolasit, sukkahousut ja sormus. Kaikki maksoi yhteensa jtn 70 dollaria. Ei paha, ei paha ollenkaan.

Kun lopulta olimme kiertaneet vaatekaupan, lahdimme syomaan T.G.I Friday'siin. Ite otin pihvin ranskalaisilla ja kasviksilla. Se ruoka oli mulle suuri pettymys, silla a) ranskalaiset oli tosi kuivia b) pyysin pihvin mediumina, se tuli erittain kypsana c) kasvikset oli iha perseesta d) ylihinta. Yleensa Friday'silla ollu tosi hyvaa ruokaa, mutta nyt ei oikein lahteny. Perinteisena suomalaisena en edes jaksanu valittaa siita pihvista.

Syonnin jalkeen lahdettiin jatkamaan shoppailua, kaytiin H&M:lla, Aldossa ja Guessilla. Kaikista liikkeista lahti jotain mukaan. Nyt on ainaki muovikorttia vingutettu. Heh. Alla nakyy kuva Time Squarilta.