On taas viikko vierahtanyt ja on taas maanantai. Mika siis onkaan parempi aika aloittaa maanantai-ilta, kun kirjoittaa viime lauantain tapahtumia teille lukioille. Tiedoksi, kommentteja saa kirjoitella, niin tiedan ketka kaikki tata nyt lukee.

Lauantaina oli beer bong kilpailut Hunt Hall -asuntoloilla. Oluttahan ne eivat siella juoneet, silla suurin osa siella asuntolassa on alaikaisia (ikarajahan alkoholin juomiseen taalla on se 21v.) Ne kilpailut jarjestettiin jossain kellarissa ja siella oli hirveen monta beer bong poytaa ja bilemusiikki soi. Siella myos tarjottiin Jimmy John's leipia ja Root beer -juomista jaatelon kera. Meikahan saksalaisvaihtarin Corinnan kanssa paatettiin kokeilla sita. Sanotaanko nain, etta makuelamys oli hyvin erikoinen. Se maistui oikeastaan hammastahnalle, eika ulkonakokaan ollut mikaan nakohermoja miellyttava.


(Beer Pong poydat odotti pelaajia)


(Pelit kaynnissa)


(Tammoinen se root beerin ja jaatelon yhdistelma sitte on. Maistu vahan hammastahnalle, mutta ihan kun siina olisi ollut myos pieni lakritsin sivumaku. Hammentavaa.)

Jaksettiin jonkun aikaa kattoa kilpailuja mutta sitten lahdettiin porukalla pelaamaan Unoa Susannan kampille. Pelattiin muutama Unopeli ja sen jalkeen siirryttiin juomapeliin alkoholin kera.


(juomapeli meneillaan. Taustalla myos pienta purtavaa, ettei tyhjaan mahaan veda alkomaholia)

Kello taisi olla kymmenen kun lahdimme UpFrontiin jatkamaan iltaamme. Siella nimittain soitti U2:n coverbandi ja meikahan oli ihan liekeissa. Paatin tiskilla (taas), etta tilaan Long Island Ice Tean (koska se tulee halvaksi pitkalla tahtaimella). Baarimikko teki sen minulle isoimpaan mahdollisimpaan lasiin ja totesi "Sinulla tulee olemaan kiva ilta". Totesin vaan siihen etta "Tama onkin ainoa juoma minka ostan tanaan".


(Meikan LICT ja vesi seka Emmin Sex on the Beach. Nyt ymmarrat varmaan kommenttini baarimikolle?)

Jos ymmarratte tuon kokoluokan ni tuo vesilasi on se mihin ne on yleensa ne drinkit minulle tehnyt. Kahdeksan dollaria makso tuo, mutta halvaksi tuli muuten ilta. Hehee.


(Emmi, mina ja Susanna)


(U2:n coverbandi)

Oli kylla hyva kun jammailtiin Susannan kanssa tuolla lavalla ja meikahan kurkkusuorana laulo mukana ja otti kuvia. Pian tuo laulaja tulikin siihen mun eteen. Menin ihan lukkoon, olin hiljaa ja koitin vaan jammailla. Susanna sanoi myohemmin, etta se laulaja varmaan tuli sen takia siihe, etta oisin saanu paremman kuvan siita. Noh, meni jo.


(Sain mina tammosen kuvan laulajasta. Meikasta se on kylla aika cool, vaikka pokkarilla onki otettu)


(Meidan toiset seuralaiset: Corinna, Thomas ja George)


(Kylla ne pojatki tykkas U2:sta)

Kun olimme kuunnelleet tarpeeksi U2:sen coverbandia, paatimme lahtea tanssibaariin: Vera bar. Viime kerrasta oli erittain pitka aika, joten samahan se oli sinne menna. Kuitenkin monesti menty Remie'siin istumaan iltaa, niin oli se ihan hauska lahta tanssimaan, varsinkin kun silla tuulella oli jo valmiiksi.


(Nahtiin baarissa myos Kevin ja Mike. Kuvassa Emmi, Kevin ja Mike)

Kuten kuvasta nakyy, tanssilattia oli ihan tayteen ammuttu. Meika oli kylla ihan hikinen ja sai kylla kalorit kyytia. Kun kello oli kaksi ja baari meni kiinni, lahdimme ulos odottelemaan taksia. Valitettavasti taksi ei koskaan tullut, joten paatettiin sitten kavella asunnolle. Kavelymatka kuitenkin on alle 30 min, niin mikas siina. Emmilla valitettavasti oli korkkarit jalassa ja.. niin. Kyllahan se sitten ne jalasta otti pois ja tomerana eukkona kaveli ilman kenkia. Pakko nostaa hattua, vaikka meika omia tennareita sille tarjoski valilla. Ei kuulemma kelvannu. Kokonaisuudessaan oli aivan mahtava ilta ja erittain halpa sellainen.

Koulua enaa nelja viikkoa jaljella (nelja viikkoa oppitunteja ja vika viikko on sitte taynna tentteja) ja viiden viikon paasta on jo lahto takasi Suomeen. Aika menee hirvean nopeasti, silla tuntu etta tulin ihan vasta tanne. Nyt kaduttaa, etten ollut taalla kahta semesteria.