Nyt on taas yksi viikonloppu takana ja tasan neljan viikon paasta olen kotimaassani, Suomessa. Multa kaveri jo kyselikin, etta joko on ikava Suomeen. Kommenttina vaan totesin, etta mulla on ikava saunaa. Tarkemmin ajateltuna onhan mulla tottakai muitakin asioita ikava ja tietysti ihmisia. Tehtavaa kuitenkin on viela niin paljoa, ettei kerkea hirveesti ajatella. Talla viikolla pitaisi kirjottaa argumentoitava essee kuinka bloggaaminen auttaa masennukseen, kuuden minuutin puhe kahdesta yrityksesta (valitsin Pepsin ja Dr Pepper) + kahden sivun tiivistelma molempien yrityksen vuosikertomuksesta, haastatella kolmea johtajaa ja kirjottaa siita essee. Sitten pitaisi viela kereta nauttia tasta loppuajasta ja kirjoitella blogia. Olen saanut kirjoitettua noin 1000 sanaa minun argumentoitavasta esseesta ja tulin juuri tuutoritapaamisesta. Tuutorini kehui sita, kuinka paljon minun kielioppini on parantunut. Pakko nostaa itelle hattua.

Se kouluhommista. Seuraavaksi kerronkin miten minulla meni viikonloppu. Torstaina mulla oli tosiaan tentti kurssista Organizational behavior and Management ja kun tulin takaisin kampille, otin muutaman tunnin paivaunet, etta jaksan lahtea Spoonerilaisten kanssa UpFrontiin kuuntelemaan bandia. Lahdettiin sinne sitten puoli yhdeltatoista. Sinne lahti mina, Emmi, Chelsea, Sue, Spencer, Talen ja John. Sue ja Spencer lahti kavellen sinne ja me loput otettiin taksi. Meijan huonoksi tuuriksi meille sattui taksikuski, joka oli ymparihumalassa. Onneksi hengissa selvittiin perille asti.


(kaikki ketka on yli 21v sai tommosen rannekkeen.. helpottaa kenties baarimikkon hommaa. Huomatkaa minun New Yorkista ostettu rusettisormukseni)


(Emmi, Sue ja Spencer)


(John ja Chelsea)


(mina ja kadessani perinteinen 4 dollarin long island ice tea seka Sue. Taisin koskea vaarasta kohtaa selasta ku noin saikahtany ilme, hehe.)

Bandi oli kylla tosi hyva ja sen mukana pysty tanssimaanki. Kaytiinki Suen kanssa tanssimassa siella. Eka tanssittiin iha sillee valssiasennolla mutta loppujen lopuksi irroteltiin ihan kunnolla. Muut pian kyllastyikin kyseiseen baariin ja lahdettiin kavelemaan meidan kampuksen lahelle olevaan baariin. Baarimikko kysy multa henkkarit ja ihan mielissaan alko juttelemaan mun kanssa Suomesta. Kuulemma sen isovanhemmat ovat Iista kotosi. Kun kello oli kaksi, menimme Jimmy John'sin kautta kampille.. tietysti jatkobileita unohtamatta.

Perjantaina herasin taysin virkeana ja sain perati tehtya kouluhommiakin suhteellisen mukavasti. Illalla lahdimme sitten Devonin, Jessican ja Kendan kanssa katsomaan Titanic 3D:na. Mahtava elokuvahan se oli, mutta eihan sita alunperin 3D:ski ole tehty ja sen kylla huomas. Elokuvaliput maksoivat noin 10 dollaria opiskelijakortilla ja meika osti sen lisaksi mediumlimukan, joka oli 5 dollaria. Voipi melkein sanoa, etta alkaa hipeloimaan Suomen hintoja. Kirpas hieman maksaa yli 5 dollaria limukasta, mutta pittaahan sita jotaki herkkua olla elokuvan aikana. Elokuva loppui joskus puoli yhden maissa ja sen jalkeen mina ja kamppikseni Devon lahdimme katsomaan millaset bileet Spoonerilaiset olivat jarjestaneet. Menimme hetkeksi viettamaan sinne iltaa ja kuuntelemaan musiikkia. Pian siita sitte alettiin valumaan omaan huoneeseen nukkumishommiin.

Lauantaina paatettiin lahtea (taas) UpFrontiin silla siella oli semmoinen rock-funk-reggaebandi. Saatiin kasattua pieni mukava porukka (mina, Emmi, Devon, Kendra ja Sue) ja mentiin nauttimaan musiikista. Lupauduin tarjoamaan kamppikselleni juoman ja loppujen lopuksi ostinkin sille kaksi. Jos yritan lohduttaa itseani tasta "hurjasta" rahan tuhlailusta ni mulla oli kuitenkin halvempi ilta kuin Suomessa ikina baareillessa.


(Kamppikseni Devon ja Emmi tanssilattialla jammailemassa bandin mukana)

Kyllahan sita itekki tuli tuolla tanssilattialla tanssittua, sen verran hyvin tuo tanssijalka alko vipattaa heidan musiikin tahtiin. Jossain vaiheessa laulaja lahti pitamaan taukoa ja basisti, kitaristi ja rumpali ja jammailemaan. Aivan mahtavasti osas soittaa bassoa. Otin yhdesta jammailusta videonpatkaa, mutta tietystikaan sita ei voi lisata tahan (tai jos voi ni en osaa)