Nyt on läksiäiset vietetty ja voipi sanoa, että oli aika ikimuistoiset läksiäiset. Kämpille pääsin aamun pikkutunneilla ja sunnuntaina olikin hieman heikohko happi. Ei se väärin ole.

Lähtöön ei tosiaan ole kuin alle kolme viikkoa, kuten tytöt läksäreissä jaksoi asiaa muistuttaa. Onneksi olen saanut kaikki asiat hoidettua: viisumi hankittu, kurssit valittu (jos kaikki menee hyvin, niin saan jtn 34 op), lennot ostettu ja varausmaksut maksettu. Sain jopa NMU:n (= Northern Michigan University) sähköpostiosoitteenkin! Meijän yhteyshenkilö, Angela, lähetti viime viikolla sähköpostia jossa oli ensimmäisen kouluviikon ohjelma. Mukava yllätys oli se, että saamme siellä kuulemma läppärit käyttöömme koko lukukaudeksi sekä kampuksella on langaton netti. Eipähän tarvi miettiä mistä sitä pääsis nettiin juttelemaan ihmisten kanssa. Ongelmaksi ehkä syttyy se, että Suomessa ollaan 7h edellä, enkä välttämättä ole Suomi-kavereiden kanssa yhtä aikaa koneella.. tai mistäpä sen tietää.

Hieman alkaa jo jännittämään ja pitäisi muka miettiä mitä sitä pakkaisi mukaan. Sain pienenä vinkkinä, että kannattaisi pakata sisäkengät mukaan, sillä asuntolassa semmoiset on mukavat olla. Taidan ottaa neuvosta vaarin ja ottaa minun Aino Naisten Pankki -balleriinat mukaan, sillä ne on ehkä maailman mukavimmat jalassa.