Lauantai meni aika rennoissa merkeissa. Kavin kaverin kanssa lounaalla ja soin caecar salaatin ja voi helvata ku se oli hyvvaa. Ei kylla jaany lautaselle mitaan. Kolmen maissa mulla sitte oli tapaaminen mun ryhman kanssa, kun ensi viikolla on suullinen esitys ryhmatyosta. Kaytiin powerpoint lapi ja mita kukakin sanoo. Eipa siina kauaa menny, joku tunti, eika kaikki ees ollu paikalla :-D Koska oli niin natti ilma, niin ajattelin etta lahtisin kappailemaan ulos ja ottelemaan kuvia Marquetti-alueesta. Kerroin ideasta Suelle ja han ehdotti, etta lahetaan vaeltelee.. kun han niita paikkoja tietaakin. Noh, mika siina.. eihan se mua haitannu etta sais seuraa.


(Nakyy koulurakennus nimelta New Sciences)

Paastiin sitte jossain vaiheessa metikosta rammittya tommoselle polulle. Ei me kylla koko aikaa sita polkua kavelty, leikittiin seikkailijoita.




(loydettiin tammonen pieni puro)

Lahdettiin sitte kappailemaan yha korkeammalle ja korkeammalle, jotta saisin parempia kuvia. Paastiin sitte jossain vaiheessa jollekki isolle kukkulalle ja paatettiin pitaa pieni hengahdystauko ja syotiin appelsiini puoliksi.


(Sue ja appelsiini)

Kun appelsiini oli syoty ja vedetty henkea, jatkettiin matkaa. Edempana kuulemma oli viela korkeampi kukkula, josta sais parempia kuvia. Hieman vahan pelotti, kun meika tosiaan pelkaa korkeita paikkoja.


(tuommonen oli sitte edessa ja sen paalle piti paasta)

"Saara, I don't want to scare you, but we are climing up" Eipa sitte siina. Paskana oleva polvi ei kylla hirveesti arvostanu ku piti apinakiiveta raivolla ja asettaa painoa siihe. Oli kylla kadet kovilla, kun piti ittea vettaa ylos. Oli kylla voittaja olo, kun loppujen lopuksi paasi ylos. Piti ihan high fivet vettaa Suen kanssa. Puolessa valissa kylla tuota kukkulaa jaadyin enka saanu liikuttua mihinkaan. Sue vaan siihe, etta "ala kato alas". Eipa siina sitte ku katse ylos vaan ja miettimaan miten helvata sita paasis jatkamaan. Piti vahan aikaa rauhotella ittea ja jatkaa. Kun paastiin sitte ylos, ni piti jatkaa viela apinakiipeilya semmosille tosi isojen kivien luo. Siellahan meika jaaty kylla ihan taysin kun katsoin vahingoss alas. Jalat alko tarisee enka saanu liikutettua niita mihinkaan. Sanoin Suelle vaan, etta -If I'll die, I will kill you-. "I didn't know you are afraid of hights!" -well, now you do!-

Noh, nakymat oli sen arvoisia.


(alla niita isoja kivia ja sitten maistemaa. Ihan jees, vai mita mielta olette?)

Oltais muuten menty kattelee ja tutkailee noita kivia lissaa mutta meikaa skitsotti ihan hulluna, eika jalat oikein alkanu mua, niin mentiin sitten koulun MarketPlaceen syomaan. Soin salaattia, riisia ja hapanimelapossua. Oli kylla hyvvaa, varsinki tommosen patikoimisen jalkeen. Kahdeksan maissa olin kampilla ja aloin sitte korjailee meikkeja, paatettiin nimittain tyttojen kanssa lahtea viihteelle. Puoli kymmenen maissa kamppikseni kanssa lahdettiin Woodlandiin kahden oluen kanssa, jotta voitais pelata juomapelia.


(kuvassa Emmi, Corinna (saksalaisvaihtari), Devon (meikan kamppis) ja Suski)

Kun olimme muutamat kierrokset pelanneet juomapelia, lahdimme perinteiseen UpFrontiin kuuntelemaan bandia. Bandi oli aivan uskomattoman hyva ja meika vietti suurimman osan ajasta kylla tanssilattialla. Jossain vaiheessa muut halus lahta tanssibaariin, mutta mina ja Devon jaatiin bilettaa ja kuuntelee bandia. Meidan onneksi siella oli paljon Spoonerilaisia ja chillailtiin sitte niiden kanssa.


(Max Allen band)

.. musta tuntu etta tuo basisti flirttaili mulle.

Kun kello oli kaksi ja baari meni kiinni, lahdimme porukalla kavelemaan Spooneriin ja tottakai menimme Jimmy John'sin kaytta ostamassa leipaa, se oli kylla niin hyvaa! Matkalla kuitenkin nakkiin vanhan "tutun". Jaatiin juttelemaan vahaksi aikaa ja jutskailtiin siita, miksei enaa jutella. Se oli nimittain eka random tyyppi joka tuli mulle ja Emmille juttelee ekana koulupaivana. Todettiin vaan siina, etta pittaa teha jotaki ennen ku lahen takasi Suomeen. Sen jalkeen jatkoimme Devonin kanssa matkaa omaan huoneeseemme ja raivolla soimme leipamme.

Aamulla sitten herasin virkeana kuin peipponen ja kaytii Emmin ja Devonin kanssa syomassa. Tanaan pitais jottai kouluhommiaki muka vaantaa. Noh, kaksi viikkoa viela.