Heipparallaa taas, pitkasta aikaa.

Talla viikolla saatiin meidan arvostelu tasta meidan puheesta. Sain perati 31/35. Puheessa arvioitiin mm. kuinka asiantunteva on, vaatteita, rauhallisuutta, powerpointtia ja kuinka hyvin sita kayttaa. Sain aika monesta taydet 5p, mutta en kuitenkaan ihan kaikesta. Sainkohan perati kolmesta vai neljasta kohtaa nelja pistetta (arviointi 1-5p). Menetin valitettavasti 5p siita kun esitykseni oli liian pitka. Sen tosiaan piti olla 5-6min ja meikallahan oli 11 minuuttia. Komiasti yli. Olen kuitenkin erittain ylpea saavutuksestani, silla minut tuntevat ihmiset tietavat kuinka hermoheikko olen esityksien kanssa, varsinkin eri kielella. Koulua enaa on pari viikkoa jaljella, joka myos tarkoittaa sita etta meika lahtee kohta kotipaikkakunnalle.

Jotta osaisin selittaa teille missa tama Marquetti oikeastaan on, niin loysin tammoisen kuvan Michiganista. Taalla tosiaan selitetaan aina, etta mista on kotoisin, niin kasilla. Vasen kasi on siis tama kuuluisa UP, missa on myos Marquette (ymparoity punaisella). Ihan nain tulevaisuutta ajatellen, jos joku michiganilainen alkaa teille selittaa mista pain Michigania han nyt on kotoisin.



Tassa tulee muutama ruokakuva minka olen ottanut tassa lahiaikoina, mutten ole vain saanut aikaiseksi niita tanne lisata. Alla oleva kuva on siis semmoinen, etta oltiin lahossa tyttojen kanssa rilluttelemaan ja mina ajattelin, etta syonpas jotain ennen kuin lahden ja tammosta tuli lautaselle:


(Purkkiruokaa, "spaghettia ja tomaattikastiketta")

Ruoka oli niin pahaa ja haisi oksennukselle, etten saanu sita millaan syotya. Oli muutes vika kerta kun ostin kyseista purkkiruokaa. Olen joskus ostanut kananuudelikeittoa ja se on ollu kylla tosi hyvaa.

Mun opiskelijakortilla siis saa kayda syomassa "ilmaiseksi" (mina siis kylla olen maksanut mukavan summan tasta "palvelusta") koulun ruokaloissa ja siellahan siis yleensa on vaikka ja mita tarjolla. Yks paiva otin wrapin ja vahan ranskalaisia:


(Taytteina pihvia, cheddar-juustoa, salaattia, kurkkua, tomaattia, suolakurkkua ja Ranch-kastiketta. Oli muutes hyvvaa)

Kaytiin tuossa keskiviikkona Reiveissa ja sinne makso sisaan 5 dollaria, jos oli yli 21-vuotta. 19-20 vuotiaat joutui maksaa perati kolme dollaria enemman). Juotiin siella muutamat juomat ja lahdettiin sitte Suskin kanssa pois, kun meilla oli kahdeksalta kouluun. Oli aika lame. Vaikka sinne tuli hulluna porukkaa, niin siella missa normaalisti ihmiset tanssii ja pitaa hauskaa, niin siella ei ollut ketaan ja siella toisessa huoneessa (mika ei ole koskaan aikaisemmin ollut auki) oli kaikki "alaikaiset". Kaytiin kattomassa sita meininkia siella ja tuli tosi pahoja flasareita jostain hikisesta Onnelasta (paljon kannisia teineja). Seura kuitenkin oli mahtavaa ja musiikki huippua (dubsteppia yms), harmi ettei voinu jaada pitemmaksi aikaa koulun takia. Alaikaiset tunnisti siita, etta niilla oli kasissa mustalla tussilla tehty X:t ja taysi-ikaisilla oli sitten se 21v ranneke (kuva rannekkeesta nakyy aikaisemmassa paivityksessa)


(Dj:t teki sound checkia)

Eilen kaytiin sitte tyttoporukalla Remie's baarissa (pitkasta aikaa), mutta sita ennen aloteltiin Suskin luona perinteisella juomapelilla. Oli kylla kiva ilta. Kuvia ei hirveesti ole kyseiselta illalta ja nekin mitka otettiin, on tarahtaneita.

Nyt on perjantai ja mietin mita sita tekis tana iltana. Tiskasin aske.. ja kamppis lupautu tekemaan ruokaa, nom nom.