Kaikki loppuu aikanaan, niin myos neljan kuukauden vaihto-opiskeluelama Jenkkilassa. Mukana lahtee hulluna tavaraa, paljon iloisia muistoja ihanista ihmisista, paikoista ja tilanteista, seka tietysti turvonneet silmat hillittomasta itkemisesta.

Vaikka tama viikko menikin aika moneasti baareillessa ja monta kertaa hyvasti sanoessa, teimme myos paljon muutakin. Kavimme katsomassa nimittain valmistujaisjuhlat, silla hyvin moni kaveri valmistui nytte. Olen erittain onnellinen ja tyytyvainen, etta kerkesin tutustua kyseisiin ihmisiin ennen kuin he valmistuivat.



Valmistujaiset siis oli tommosessa isossa urheiluhallissa ja siella sitte odoteltii, etta millo ne valmistuneet tulee niissa niiden vihreissa puvuissansa.



Pian sielta sitte alko tulemaan niita vihreapukuisia valmistuneita ja ne kaveli sitte omalle paikallensa



Oli aika komian nakonen sitte ku ne kaikki oli paassy omalle paikalle, kuinka paljon naky vihreaa. Kun valmistuneet paasi istumaan, alkoi puheet. Kun valmistuneille alettiin jakaa toikkareita, ni siina meni ehka se suurin aika. Piti kaya valilla ulkona, kun siina kesti niin kauan. Oiskohan koko valmistujaisjuhla kestanu 4h.


(Emmilla oli kivaa ku se luki valmistuneiden nimia ja loysi suomalaisia sukunimeja)


(Pakollinen kuva vaatetuksesta)

Kun juhla oli ohi, lahdimme Emmin ja Suen kanssa ravintolaan syomaan. Meika sitten paatti repasta samalla reissulla, etta "hahaa! Kaynpas ottamassa kielikorun". Eipa siina ku kaavakkeiden tayttoon ja pian sita olikin neula kielessa. Kyllahan se hieman kirpas ja piti pittaa Sueta kadesta kiinni, mutta hengissa viela ollaan. Illalla mentiinkin sitten katsomaan UpFrontiin bandia.

Tanaan sunnuntaina mun kamppis sitten lahti. Voi sita itkun maaraa mita meilta molemmilta lahti. Inhoan kaikista eniten sanoa heipat, varsinkin kun tietaa ettei valttis enaa ikina nae kyseista henkiloa. Me kuitenkin luvattiin toisillemme, etta me viela nahdaan. Jaahyvaiset oli pitkat, itkuiset ja nakattiin lappaa. Nyt istun yksin kampilla ja pitais alkaa siivoilemaan asuntoa seka pakkailemaan. Huomenna lahtee taksi klo 6:30 kohti lentokenttaa. Tiistaina meika onki jo takasi Suomessa, sita ennen reissu kuitenkin menee seuraavasti: Marquette - Chicago - New York - Helsinki - Oulu. Jos kaikki menee hyvin, olen Oulussa tiistaina klo 15. Seuraavaksi pakkailemaan.

Seuraava paivitys (kuinka meidan paluumatka meni) tuleekin koto-Suomesta.