Vielä noin 13h ja lentokoneeni lähtee Oulusta Helsinkiin. Sain pakattua eilen matkalaukkuni (äidin suurella avustuksella) ja nyt pidän vain sormet ristissä ettei se ole ylipainoinen. Matkalaukku saatiin juuri ja juuri kiinni, äiti taisi istahtaa siihen kun minä samaan aikaan väkisin väänsin vetoketjua kiinni. Pakkasin mukaani muun muassa hygieniatuotteita (rasvoja, saippua, shampoo yms), vaatteita (muutama huppari ja toppi, legginssejä, muutamat kengät yms), suklaarasia (toivottavasti sitä ei oteta kentällä pois), koulutarvikkeet ja otin myös varalta hieman astiastoa mukaan (yksi muki ja syvä lautanen + haarukka,veitsi ja lusikka). Toivottavasti en ole unohtanut mitään erityisen tärkeää matkalaukusta. Kirjoitin kyllä sellaisen listan mihin kirjasin ylös kaikki mitä tarvitsen ja otan mukaan, sen mukaan myös pakkasin.

Alkaa pikkuhiljaa jo matkakuumetta tulla. Onneksi muutaman sähköpostittelun mukaan minun kämppikseni Spooner Hallissa on erityisen mukava ja hauska persoona, joten siitä ei tarvi erikoisemmin stressata. Uskoisin, että tulemme hyvin toimeen. Haluaisin ainakin uskoa.

Seuraava päivitys tuleekin Michiganista, toivottavasti saan myös lisättyä kuvia kyseiseen päivitykseen (esim. lentokenttäsekoilultamme). Sormet ja jalat ristiin, että matka on onnistunut ja selvitään hengissä perille asti.

Soronoo.