Eli kyseinen nayttelija tuli meijan koululle eilen puhumaan hanen uudesta elokuvastaan. Jos ette tieda kuka kyseinen henkilo on, niin han on mm. Entourage tv-sarjassa ja hanella oli myos pienimuotoinen rooli elokuvassa nimelta Paholainen pukeutuu Pradaan. Tosiaan kyseinen homma maksoi meilta NMU:n opiskelijoilta vaivaisen dollarin joten samahan se oli menna. Ei sita ihan joka paiva julkkiksia nae.



Adrian sitte tosiaan puhui hieman siita sen elokuvasta (jota en ollut koskaan kuullut tai nahnyt) ja ihmiset kyselivat kysymyksia. Raukka ku se oli napittanu paidanki vaarin.. vaha saalitti.



Siella oli sen verran niita ihmisia, etta oli laitettu myos tuommonen kangas mista naky sen naama. Me tultiin sen verran aikaisin, etta paastiin aika eteen. Harmittaa vaan, etten tajunnu ottaa mun jarkkaria mukaan... ois saanu paljo parempia kuvia.



Viimeisin kysyja oli vanhempi herrasmies. Han luki jostain lehdesta kyseisen tilaisuuden kuvauksen ja siina luki, etta se elokuva olisi pitanyt nayttaa tuolla. Adrian siihen totesi sitten vain, etta han oli siina uskossa etta te olette nahneet sen elokuvan. Vanhempi mies siihen sitten, etta no ei olla ja me halutaan meidan rahat takaisin. Ehka maailman torkein kommentti. Adrian hieman hiljeni siina, mutta kysyi sitten miehelta, etta paljonko mies maksoi kyseisesta tilaisuudesta. Vastauksena tuli "one dollari". Kaikki vaan alkoi nauramaan ja Adrian totesi siihen, etta han maksaa miehella vaikka henkilohtaisesti kyseisen dollarin, jos se on siita kiinni. Ittea alko ihan hulluna arsyttaa kuinka ajattelemattomia ja tyhmia ihmisia maailmassa on. Eiko se riita, etta nakee julkkiksen? Ei nakojaan.

Tilaisuus tosiaan kesti noin 1,5h ja lahdimmekin sitten tyttojen kanssa kampille. Voipahan ainakin sanoa, etta oon nahny julkkiksen jenkkilassa.