Kerrankin ajateltiin Suskin kanssa nukkua pitkaan, eika menty ollenkaan hotellin aamupalalle eika laitettu kelloa soimaan. Nukuttiin yhteensa noin 12 tunnin younet ja herailtiin siina ihan rauhassa. Aamutoimet meni aika perinteisissa merkeissa, telkkari paalle (meilla on aina kokkikanava paalla, jostain kumman syysta. Ehka sen takia ku molemmat rakastaa ruokaa), kaydaan suihkussa ja sitte aletaan meikkailemaan. Kaytiin syomassa semmoisess Dinerissa. Meika otti semmosen kanaleivan jonka kanssa tuli kanakeitto ja ranskalaiset. Se leipa oli ihan sika kuivaa, mutta shit happens. Kun olimme saaneet mahat tayteen, niin kavelimme metroasemalle ja menimme keskustaan.

Keskustasta soitimme sitten Emmille ja tapasimme 30 rockefeller plazan edessa ja maksoimme 25 dollaria, jotta paasimme sinne rakennuksen ylailmoihin.


Meika puhuu Emmin kanssa puhelimessa 30 Rockefeller Plazan edessa. Kuvassa nakyy meikan uusi Aldon nahkalaukku seka herra x:n tuliaiskassi. Hehhee.


Nakymat katolta. Ihan jees. Kuvassa nakyy siis Central Park.


Siella vahan tuuli. Rastat ja hiukset lahti vaha seikkailemaan ympariinsa.

Kun olimme nahneet tarpeeksi maisemia, mina ja Suski ostetiin semmoinen 25 dollarin maksava NBC Studio tour. Kaytiin kattomassa niita studioita missa kuvataan eri ohjelmia, kuten Dr. Oz, Jimmy Kimmel Live ja tietysti Saturday night live. Meidan onneksemme siella juuri kuvattiin SNL:n sketsia ja me nahtiin julkkiksia, Jonah Hill ja Jason Sudeikis. Ooooh <3 Harmi ettei kierroksella saanu ottaa valokuvia.

Kierroksen jalkeen mentiin Suskin kanssa Applebee's -ravintolaan syomaan ja otimme alkudrinkin, paaruuan ja jalkkarin. Time Squarin ravintoilla on joku omituinen tapa lisata hilliton tippi laskun yhteyteen ja koska tippi oli jotain aivan uskomatonta, meikan ruuat makso sitte 49.02 dollaria. Meikahan ihan vittuillakseen sitte makso kaksi dollaria pelkastaan kolikoina ja pistin tasarahan siihen, sentilleen. Mahto tarjoilijaa vituttaa :-D

Menimme sitten ruokailun jalkeen katsomaan Mamma Mia musikaalia ja tapasimme Emmin ja Jonin siella teatterin edessa. Oli kylla aivan mahtava musikaali ja meikahan jammaili kylla omalla paikalla ihan taysia. Silti voisin sanoa, etta elokuva oli ehka parempi, silla nayttelijavalinnat oli paljon paremmat, vaikkeivat laulaneetkaan niin hyvin kuin Broadwayammattilaiset.

Tanaan sitte tehtiin Suskin kanssa viimeiset shoppailut, eli tuliaiset. Meikahan vahan vakisin osti itelle kengat, kun semmoset halusin ostaa New Yorkista (silla vaatteita on ostettu seka myos laukku.. tottakai siihen pitaa lisata myos kengat).



Kuten huomaat, kengat on hieman korkeahkot mihin olen tottunut, mutta onpahan nyt ostettu helvatan hyvannakoset kengat Nykista ja meikahan vaikka vakisin kavelee niilla sitte jossain vaiheessa. Kauneuden eteen taytyy karsia... vai miten se meni?

Huomenna sitte heratys on aikasin ja seiskan maissa pitaisi lahtea taksin kyydissa lentokentalle, silla kympilta lahtee kone Chicagoon. Sielta tulee sitte Kendra ja Jessica hakemaan ja lahdetaan ajelemaan takasi Michiganiin. Spring Break meni aivan liian nopeasti.