Pyhan Patrikin paivaa juhlittiin lauantaina 17. paiva. Koska tanne on tullut aivan yllattaen lampimat ilmat, paatimme laittaa hieman vihreaa paalle ja lahtea rannalle grillaushommiin. Mukanamme oli mm. Devon (kamppikseni), Chelsie, Jessica ja Kendra. Kendra ja Jessica oli ottanu ihan grillin mukaan ja ostanu hulluna kaikkea herkkua. Eipa siina, ku mentiin rannalle ja laitettiin viltti maahan ja ruuat tulille. Lampotila oli jotain 26 asteen piekkeilla ja onneksi meika ei tosiaan palanu, kun olimme varjossa.


(Kendra paistelee makkaroita)


(Kamppikseni Devon, mina ja Chelsie pukeutuneena teeman mukaisesti)


(kuva rannasta. Siella nakyy poikia pelaamassa jalkapalloa ilman paitaa)

Kun olimme saaneet tarpeeksi rantailusta ja ilma alkoi hieman viilentymaan, paatimme Devonin ja Chelsien kanssa palata takaisin Spooneriin, eli meidan asunnollemme. Kuudelta oli alkanut Spoonerissa St. Patrick's paivan bileet. Kavimme alkoholiostoksilla ja menimme katsomaan mika meininki siella oli. Siella oli tarjolla erilaisia vihreita ruokia (kekseja, cupcakeseja yms) ja tottakai, karaokemahdollisuus.


(Kaverini Talen juuri rappas tuossa)

Emme siina kylla kovin kauaa viihtyneet, vaan menimme kaverimme Johnin huoneeseen istumaan iltaa, silla siella oli meidan kavereita.. ja siella oli kovempi meno. Kuunneltiin kovalla musiikkia, joimme olutta ja pidimme hauskaa.


(John, Devon ja mina)

Bileissa kavi myos rappari Ludacrisin kaksoisolento. Mitas mielta te olette yhdennakoisyydesta?


(vasemmalla on kaksoisolento ja oikealla itse rappari)

Istuimme tosiaan iltaa Johnin huoneessa parisen tuntia ja pian porukka paatti lahtea johonkin omakotitalobileisiin. Meikahan tottakai oli messissa, kuten muutkin. Otin lompakon mukaan ja lahdin seuraamaan muita. Pian paasimme perille ja bileet oli omakotitalon kellarissa. Jos maksoi 5 dollaria, sai punaisen kupin ja juoda olutta niin paljon kuin jaksoi. Meikahan maksoi sen 5 dollaria, mutta sain kitattua vain 3 kolme kupillista herkullista mallasjuomaa. Siella oli semmoinen hilliton oluttynnyri josta piti pumpata sita olutta. Se oli ihan hauska ja mielenkiintoinen juttu. Muuthan mulle nauro, kun en aluksi sita osannut kayttaa "Mista ihmeesta ne suomalaiset sitte juo olutta?" -No tolkeista!-



Kyseisissa bileissa myos pelattiin sellaista kuin Beer pong-pelia. "Beer pong, also known as Beirut, is a drinking game in which players throw a ping pong ball across a table with the intent of landing the ball in a cup of beer on the other end. The game typically consists of two two-to-four-player teams and multiple cups set up, in triangle formation, on each side." (wikipedia). Meika pelas sitte tuota Johnin kanssa ihan mielenkiinnosta ja HAHAA, me voitettiin. Tosin minun panokseni ei ollut kovin huimaava, mutta kylla meika pari kertaa sen pallon sai nakattua sinne kuppiin. Hyva mina.

Kun olimme saaneet tarpeeksemme kotibileista, paatimme lahtea porukalla UpFront -nimiseen baariin, silla siella oli nimittain bandi soittamassa. Meidan onneksemme naiset paasivat ilmaiseksi ja olihan se reggaebandi kylla aivan mahti. Siella sitten tuli tanssittua eika rahaa mennyt baarissa yhtaan, mulle nimittain tarjottiin yksi olut. Kun olimme saaneet tarpeeksemme baarista, lahdimme kavelemaan kohti Spooneria. Koska ilma oli mukavan lammin, puolen tunnin kavelymatka ei tuntunut missaan. Eipa mulla ollu edes takkiakaan paalla.

Onpahan nyt koettu kyseinen juhla jenkkilaisten nakokulmasta ja oli kylla ihan sika mukavaa ja hauskaa.