Me oltiin varattu kavelykierros Real New York Tour -yritykselta ja jokainen meista maksoi sen 100 dollaria sille oppaalle sitte. Meilla oli oppaana semmoinen Perulainen mies nimelta Greg. Greg oli tosiaan asunu New Yorkissa jtn yli 20 vuotta, joten osas aika ulkoa nuo paikat. Kavelykierroksen ideana siis oli se, etta opas naytti meille semmoisia paikkoja mihin turisteilla ei tulisi heti ekana mentya. Pysahyttiin joissakin paikoissa ja Greg sitte selitti meille jotain historiaa. Kierros kesti kuusi tuntia ja kyllahan meikalla oli jalat sen jalkeen aika hyyteloa. Alla on nyt muutamia kuvia siita kierroksesta:


Brooklyn silta


Oikeustalo (on myos tunnettu sarjasta Law & Order)


Jos olette kattoneet elokuvan I am legend niin tuossa on se Will Smithin roolihahmon kotiovi. Jei.


Siina on meijan opas, Greg.


Mikas muukaan kuin Carrie Bradshawin asunto?

Kun kierros oli lopulta kuuden tunnin jalkeen ohitse, oppaamme kysyi haluaisimmeko lahtea kymmenen jalkeen baarikierrokselle. Mehan tottakai suostuttiin ja sen jalkeen mentiikin hotellihuoneisiimme. Meika sammahti samantien ja nukuin tunnin paivaunet. Kymmenen maissa opas soitti Susannalle ja lahdimme porukalla Irkkubaariin. Siella vietettiin hetken aikaa ja lahettii siita sitte taksilla jonnekin. Ei mitaan hajua minne. Tehtiin tosiaan baarihyppelya ja tuli kaytya hyvin erikoisissa baareissa, seka hyvalla etta vahan negatiivisella tavalla. Viimeisin baari oli semmoinen bi-baari. Sielta sitte lahettiin klo x pois taksilla ja haettiin ruokaa. Kello taisi olla puoli viisi kun alettiin nukkumaan.

Kolmen tunnin younien jalkeen me lahdettiin jo metroasemalle uudestaan, silla Emmi oli varannu meille Sex and the City -kierroksen. Heti alussa kun kierros alkoi, huomasimme ettei se ollut mikaan sinkkuelamakierros, vaan joku elokuvakierros. Fuu. Istuttiin aikalailla bussissa koko kolme tuntia. Pari kertaa pysahdyttiin ottamaan kuvia ja naisopas kertoi hieman siita paikasta. Kavimme siina I am Legend paikassa (taas) ja sitten mm. Frendien asunnolla, oikeastaan rakennuksen ulkopuolella, seka Ghostbustersin siina paloasemarakennuksella. Oli iha siistia.