Noni. Nyt on mukavasti finals week ohi (tai ainakin tenttien osalta) ja olo on enemman kuin helpottunut. Tiistain tentti meni hyvinkin penkin alle, silla kuumehoyryissa ei hirveesti tullu luettua. Enemmankin nukuttua kirja tyynyn alla toivoen, jos ne tiedot jotenkin maagisesti lentais mun aivoihin. Yllattaen niin ei ollutkaan kaynyt. Tiistaina paatettiin tyttojen kanssa, jos lahetaa kaymaan paikallisessa muutamalla, ihan vaan sen kunniaksi etta tentti oli ohi. Seuraamme lahti yllattavan paljon porukkaa ja oli kylla aivan mahtava meininki.


(Devon ja meika. Me ollaan niiin ihania, niinku aina)


(Business student, marketing and management major, Saara... and lovely Megumi)


(Spencer, Rob ja Sue)



(Mina, Emmi, Talen (silla on selvasti hauskaa) ja Chelsea)

Koska oli tiistai-ilta, niin baarissa ei ollut paljon ketaan. Laitettii musaa soimaan ja hoilattiin kaikki taysilla. Pari kertaa baarimikko tuli meidan kanssa ottaan tequilashottejakin. Ainiin, kokeilinpas semmoista erikoisuutta kuin tequilashotti ja sen peraan shotti suolakurkkumehua. Oli hyvin, hyvin, erikoinen yhdistelma.

Tanaan tosiaan oli tentti kahdeksalta aamulla ja suurinosa siitakin oli true/false kysymyksia seka monivalintaa. Meika teki tentin puolessa tunnissa ja sen jalkeen menin Starbucksiin istumaan ja nauttimaan vapaudesta. Tanaan sitten (uskoakseni) lahdetaan isolla porukalla juhlistamaan kesaloman alkamista ja sita, etta kaikki lahtee omille teillensa.