Kavimme Emmin kanssa lauantaina katsomassa koulumme koripallopelia. Menimme yhdeksi saliin ja paasimme opiskelukorteillamme ilmaiseksi, muuten peli olisi maksanut 5 $. Yhdelta tosiaan alkoi naisten koripallopeli, Wildcats vs. Bulldogs. Ei mitaan tietoa mista koirat olivat kotoisin, mutta se ei meidan kiinnostusta vahentanyt yhtaan. Suurin kiinnostuksen kohde ehka oli se, etta milla tavalla ne cheerleaderit oikein valiajoilla riehuu. Siihenkin saimme vastauksen.

Valitettavasti tytot eivat tehneet mitaan hienoja temppuja (ja tarkoitan hienoilla tempuilla siis voltteja), vaan aikalailla ne meni aina toisten ylapuolelle ja huusi GO CATS tai jtn sinne suuntaan. Enemmanki meika jammaili niiden taustamusiikkien mukana, kuin katsoin mita ne tytot hommaili.

Tyttojen koripallopeli kesti noin kaksi tuntia ja sen jalkeen alkoikin miesten koripallopeli. Valitettavasti meijan koulun tytot havisi, muistaakseni  7 pisteella, eli aika tasaista oli. Ajattelimme, etta samahan se on kattoo myos miesten koripallopeli, eli meidan koulun Villikissapojat pelasi sitte bulldoggeja vastaan.

Ekan ja tokan eran valissa oli valiaika ja siina esiintyi meijan koulun tanssiryhma.

Kavimme valiajalla ostamasa Emmin kanssa pizzaslicet ja meika otti viela pienen limukan. Pieni limukka tosiaan oli jtn 0,5l etta en edes halua tietaa paljon se medium tai large ois ollu. Miesten pelissa oli kova meininki ja piti kokoajan olla varpaallaan ja huutaa. Oli kylla niin jannittava peli, ainakin eka era. Valitettavasti ekan eran jalkeen meijan koulun pojat vasahti ja yllatys yllatys Wildcatsit havis jollain 20 pisteella. Fuu.

Pelin jalkeen menimmekin syomaan koulun Marketplace-ruokalaan ja soin wrapin, oli muutes nannaa. Sen jalkeen menimmekin omille asunnoillemme ja seiskan maissa mietimme jos lahtisimme kaljakauppaan, joten niinhan me teimme. Kahdeksan maissa menimme tyttoporukalla Shane-nimisen pojan luo viettamaan iltaa ja oli kylla tosi hauska ilta. Shanen pikkunen kamppa oli taynna porukkaa, pelasimme hetken aikaa juomapelia ja loppuillasta jauhoimmekin vaan yleista shaibaa ja kuuntelimme musiikkia. Kampilla taisin olla vasta aamun pikkutunneilla, silla juttua riitti vaikka muille jakaa (ihme kylla).

Tanaan oli koulu suljettu, silla oli snow day (oli niin hirvia ilma etta security-tyypit olivat paattaneet etta kouluun ei tarvitse tulla). No eipa siina, meikahan meni sitte kiltisti jatkamaan unia, kun olin sahkopostin saanut luettua. Muuten tana vapaapaivanani en ole tehnyt mitaan muuta kuin syonyt ja ollut, silla taitaa vanha vaiva iskea taas mita ei hoidettu Suomessa. Vasyvasy.