Kohta on taas viikko vierahtanyt. Aika kulkee jotenkin aivan liian nopeasti minun makuun. Opettajat jaksaa toitottaa kuinka monta viikkoa jaljella ja kouluhommat vaan kasaantuu ja kasaantuu. Kummasti kuitenkin riittaa aikaa kattoo kamppiksen kanssa Supernaturalia ja lusmuilla kouluhommista. Parin viikon paasta olisi tentti ja arvaa olenko taaskaan lukenut?

Viime keskiviikkona meilla oli peruuttu englannin kirjoituskurssi ja meikahan ajatteli, etta "Nyt oon ahkera ja teen kouluhommia". Valitettavasti Supernatural, Vampire Diaries seka Taydelliset naiset veivat kaiken huomion sina paivana. Saahan sita joskus pitaa vapaapaivan kouluhommista, saahan?

Torstai meni perinteisissa merkeissa, koulu alkoi kahdeksalta ja loppui 13.45. Kun paasin kampille, paatin ottaa paivaunet ja kummasti ne venahti kahden tunnin mittaisiksi. Tarkoituksena oli menna Susannan luo viettamaan iltaa, mutta ulkona satoi vetta eika innostanu lahta sateeseen kavelemaan, vaikkei minua sokerista ole tehtykkaan (olen vain niin mukavuudenhaluinen). Paatettiin sitte kamppiksen kanssa katsoa kauhuleffa, tilata pizza ja chillata kampilla koko paiva. Noh, tilattiin pizza Domino's -nimisesta paikasta ja pistettiin korealainen kauhuleffa pyorimaan. Leffan nimi oli Yoga. Kerkesimme katsoa sita ehka noin 20 minuuttia, kunnes kaverimme Sue ja Spencer koputtivat oveemme (kello taisi olla jtn 11)ja kysyivat haluaisimmeko lahtea UpFront-nimiseen baariin kuuntelemaan bandia. Katsoimme kamppikseni kanssa toisiamme, olimm hetken hiljaa ja sitten yhta aikaa "joo, voitais me lahtakki". Laitettiin leffa kiinni, vaihdoimme vaatteet ja lahdimme aikalailla heti samalta nousemalta.

Kello taisi olla puoli 12 kun olimme UpFrontissa ja siella soitti ensimmainen bandi. Kaikki menivat suoraan tiskille ja meikahan jostain syysta paatti tilata Long Island Ice Tean. Suureksi yllatykseksi kyseinen drinkki maksoi vaivaiset 4 dollaria. Siis wtf. Suomessa kyseinen drinkki on niin kallis, ettei sita koskaan raaski edes tilata. Huomasin myos, kun baarimikko teki kyseista drinkkia, etta suurikokoinen lasi oli melkein taynna alkoholia, hieman sitruunamehua ja kokista. Maistoin sita ja kyllahan siita aikalailla tequila maistui. Sue tilasi saman ja muutaman horpyn jalkeen totesi, etta ei han sita pysty juomaan. Meika sitten oli sen verran kiltti, etta ostin kyseisen drinkin hanelta 5 dollarilla. Sitten meikalla olikin molemmille kasille oma Long Island Ice Tea. Kirjaimellisesti kaksin kasin tuli kitattu alkoholia, koomista?


(Eka bandi, joka soitti. Bandin nimi on Drone Wolves.)

Kun toinen bandi tuli soittamaan, alkoi pian tanssijalkaa vipattaa. Ei mennyt kauaakaan, kun Spencer pyysi kattani, etta haluanko lahtea tanssilattialle. Meikahan kiltisti suostui tanssikosintaan. Oltiin silla hetkella ainoat henkilot tanssilattialla, mutta se ei meita haitannut. Bandi ainakin tykkas, kun edes jotkut olivat siella jammailemassa. Pian tanssilattialle tuli muitakin henkiloita, ettei meidan tarvinut aivan kahdestaan siella pyoria.


(Toinen bandi, nimelta 500 Million Society)

Kun vasahdimme, menimme takaisin istumaan paikoilemme, mutta Devon ja Sue jai viela tanssilattialle jammailemaan.


(Sue ja Devon)

Kun olimme saaneet tarpeeksemme UpFrontista, jatkoimme matkaamme lempibaariini Remie'siin. Oli huvittavaa, kun kavelimme baariin sisaan niin portsari huutaa "hei tytot, kaikki nayttaa paperit". Meika oli tosiaan viimeinen joka tuli baariin sisaan ja kun portsari naki meikat, niin se totes vaan "Sina olet ok, voit menna". Tuli hieman semmoinen olo, etta olenko kaynyt taalla liian useasti vai olenko oikeasti niin mieleenpainuvan nakoinen. Eipa siina. Koska oli Thirsty-Thursday, oli baarissa juomatarjouksia. "Huonoksi" onnekseni Long Island Ice Tea oli 4,95 dollaria. Olihan se pakko ostaa. Nahtiin baarissa myos Kelsie, jota en ollut nahnyt todella pitkaan aikaan. Pitihan sita halata ja kertoa kuinka olen hanta ikavoinut, eika tunne ollut yksipuolinen. Kelsie kertoi, etta joku mies oli kerskunut silla, etta han osaa suomea. Meikahan meni sitte sinne, etta "Moi, meika on Suomesta." (sanoin tuon kyllakin englanniksi). Mies sitten suomeksi totesi etta "Nimeni on Matt" . Sanoin sitten suomeksi, eta "Hauska tavata". Herran ilme muuttui taysin ja totesi, etta "Siihen mun suomenkielentaito loppuikin". "hahha, I just said that nice to meet you". Remie'sissa oli kylla erittain hauskaa ja tuli puhutta hirveesti englantia. Annoin baarimikolle jonkun 4 dollarin tipin. Siina iloisessa mielentilassa ja se, etta baarimikko muisti minut, se ajatus tuntui hyvalta.

Kun baari sulkeutui, menimme ulos ja tilasimme taksin. Silla valin saimme nauttia rap battlesta, joka oli kylla aika hauskaa seurattavaa. Tuollaisia kun Suomessa harvemmin nakee baarin ulkopuolella. Taksi tuli ja hyppasimme kyytiin. Musta vahan tuntuu, etta meidan taksikuski oli humalassa tai jtn, silla han ajoi ylinopeutta eika pysahtynyt STOP-merkkien kohdalla. Hengissa kuitenkin selvittiin, vaikka hieman sydamentykytyksia saikin.

Perjantai meni mukavissa merkeissa, katottiin Devonin kanssa koko paiva Supernaturalia ja kaytiin ostamassa Sushia. Pian Sue liittyi seuraamme ja pian Devonin poikaystava tuli ovesta sisaan. Kaytiin yhdella Remie'sissa ja tultiin sitte nukkumaan.


(Rakastavaiset Remie's-baarissa: James ja Devon)

Tanaan (lauantai) kaytiin sitte Devonin, Jamesin (kamppikseni bf) ja Emmin kanssa Big Boy -ravintolassa syomassa. Oli kuule hyvaa ja halpaa ruokaa. Nom nom. Otin tuon alla olevan ruuan, kahvin ja kokiksen ja se maksoi jtn 12 dollaria.


(Slim Jim with Fries)

Illalla olisi tarkoitus pelata Beer Pongia (viime blogista loytyy millainen peli se nyt on) ja sitte myohemmin menna Karaoke baariin. Veikkaan, etta on ihan kiva ilta tiedossa.