Onpas kylla ollut kiireinen viikko, etten ole kerennyt edes kirjoitella tanne mitaan. Osa ajasta on mennyt kaveriden kanssa leikkimiseen ja osa ajasta kouluhommien parissa. Mun piti englannin kirjotuskurssille kirjoittaa 500 sanan essee muusikoista ja kirjotustyyli piti olla semmoinen tieteellinen. Aihe oli erittain vaikea silla ei muusikoista oikein hirveasti loydy tietoa. Onneksi kunnialla selvittiin ja kavin esseen viela lapi 20-vuotiaan tuutorini kanssa. Han ensin kysyi, etta onko jotain tiettya mita pitaisi kayda esseesta lapi ja minahan totesin heti, etta kielioppi. Noh, hirveita kielioppivirheita mulla ei ollut, ainoastaan joitakin prepositiojuttuja (joissa olen aina ollut huono) ja joitakin huolimattomuusvirheita. Jossain vaiheessa tuutorini kysyi minulta, etta olenko koskaan kuullut semmoisesta kuin "plkdlskdl". Se oli niin hieno sana, etten edes muista sita. Totesin vain, etta en. Eipa siina sitte, tuutorini alkoi selittamaan minulle There, Their ja They're eroja. Meinasin lappaista itseani otsaan mutta paadyin vain sanomaan, etta "joooo... siis kylla meika tietaa nuo". Silti se selitti ne erittain yksityiskohtaisesti ja kirjoitti viela minulle ne muistiin.

Perjantaina kavimme Emmin, Jordanin ja Kevinin kanssa jaakiekkomatsissa. Se oli kylla niin helvatan janna peli, etta taisin huutaa ja kiroilla ihan antaumuksella siella (ja tietysti viela suomeksi, ettei kukaan tajua mita meika raivoaa siella). Ennen kuin peli alkoi, meidan piti nousta seisomaan ja kaantya katsomaan amerikan lippua. Kanadan lippu on sen takia, koska maalivahti on Kanadasta. Eniten mua ihmetytti tuo Ruotsin lippu siella. Kuinkin, oli jotenkin koominen tilanne seista, katsoa Amerikan lippua ja kuunnella heidan kansallislauluansa. Noh, ei viittinyt oikein istuakkaan kun se olisi ollut niin epakohteliasta.

Peli tosiaan oli todella janna ja se meni jopa rankkareihin asti. Loppujen lopuksi kuitenkin voitettiin rankkarikilpailussa pisteilla 6-5. Istuimme Emmin kanssa ekalla rivilla ja aivan pleksien edessa. Oli kylla hyvat nakymat ;-) Alla on kuva siita meidan joukkuueen ainoasta rankkarimaalista. Oli kuule komea lamasy.

Lauantaina oli myos peli ja menimme myos sinne Emmin kanssa. Valitettavasti Villikissat havisi sen pelin aika komiasti, 0-3. Ei ollu fiilis mitenkaan kohdalla, kun vieressa oli kaksi 8-vuotiasta lasta, jotka riehu ja biletti ku viimesta paivaa. Ihme ettei mun korvasta tullu verta. Tilannetta ei helpottanu se, etta niiden aiti anto niiden viela juoda litran mukista limukkaa ja sen lisaksi viela syoda hattaraa. Loppuajasta se oli vain jo koomista, etta 8-vuotiaat sheikkaa persetta ja "tisseja" jaakiekkoilijoille. Pelin jalkeen lahdimme istumaan Wooden Nickle'siin, silla siella sai hieman alennusta jaakiekkolipuilla. Siella oli kylla kiva istua ja viettaa vaan iltaa. Otettiin muutamat kuvatkin. Oltiin siella johonkin yhteen asti, jonka jalkeen Emmin kanssa lahettin Spooneriin kattomaan oliko siella mtn menoa. Eipa siela kovat menot ollu, mutta mentiin kaverin luo vaan istumaan iltaa ja sielta sitte jonku ajan paasta valuttiin omiin huoneisiimme.

Tanaan herasin sitten joskus kahdeltatoista ja kamppikseni Devon sanoi, etta lahdeppa Kendan, Jessican ja hanen kanssaan smoothielle. Meikapa akkia siita puki paalle, harjastin olemattomat otsahiukseni ja eiku menoksi. En sitte ottanu smoothieta, vaan riisia ja kanakastikkeen. Oli kylla hyvaa, vaikka hieman suolaista minun makuuni. Ruokailun jalkeen lahdettiin vaeltelemaan alueelle mista ihmiset yleensa hyppaa kalliolta veteen. Onneksi olin tajunnut ottaa jarkkarini mukaan, silla sain kylla kivoja kuvia rapsattya. Alla olevassa kuvassa on Kendra ja hanen tyttoystavansa Jessica. Ei huono kuva, vaikka itse sen otinkin.

Reissun jalkeen lahdimme sitten syomaan cupcaket ja se oli muutes meikan eka cupcake. Oli helvatan makia, mutta ei se mitaan. Hyvvaa se kuitenki oli.

Tanaan muka ois Super Bowl, mutta jos totta puhutaan ni ei mua kiinnosta kattoa sita. Tuolla meidan yleisessa tilassa pystyis katsomaan porukalla, mutta... ehka meika mielummin teen yhden esseen loppuun, silla huomenna on viimeinen palautuspaiva.